Ajka-Tósoki Református Társegyházközség

2019-05-25 Szeretethíd

2019-05-26 20:03:43 / Hardi Sándor

Diakóniai nap az ajkai református gyülekezetben.

Ezen a délutánon Istentisztelet,Úrvacsora és szeretetvendégség volt a gyülekezeti házban az idős, beteg, otthonukból nehezen kimozduló gyülekezeti tagok számára.

A gyülekezet gépkocsival rendelkező tagjai összegyűjtötték és elhozták a gyülekezeti házba az idős gyülekezeti tagjainkat.

Úrvacsorás igehirdetéssel Sándor József a gyülekezet lelkipásztora szolgált.

A köszöntő ige az Ézs 46,4 igéje volt. Vénségetekig ugyanaz maradok, ősz korotokig én hordozlak! Én alkottalak, én viszlek, én hordozlak, én mentelek meg.

Az igehirdetés alapigéje a Luk 2,21-38-ig terjedő igeszakasz volt.

Az Istentisztelet után a gyülekezet asszonyai gondoskodtak a testi táplálékról,közben lehetőség nyilt egymással beszélgetni, megosztani az elmúlt idő örömeit gondjait.

Az idősek örömüket fejezték ki,hogy újra együtt lehettek és megköszönték a szeretetteljes fogadtatást.

Csatolt dokumentumok
Istentisztelet-Szeretethíd ( 9.9 MB )
Galéria

Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd Szeretethíd