Mezőföldi Református Egyházmegye

Aktualitások - Hírek

Főoldal / Hírek

Tájékoztatás az egyházi mobiltelefont használóknak

Imre Enikő / 2019-10-03 13:30:42

Új partner segíti a Magyarországi Református Egyházat mobiltelefon flottájának adminisztrációjában. A szerződéseket az egyház munkatársai az Egyházi Ügyfélszolgálati Központtal köthetik. A tarifák, csomagajánlatok a korábbiakhoz hasonlóan igen kedvezőek.

Tisztelettel tájékoztatom, hogy a korábbi, a Magyar Telekomnál elérhető református tarifacsomagot - a szolgáltató tájékoztatása szerint - kivezetik. A Magyar Telekom tájékoztatása szerint 950 hívószám van jelenleg Magyarországon, amely a régi tarifacsomagot használja.

 

Azt, hogy ez a 950 hívószám kit takar, lehetetlen egyértelműen beazonosítani. Ezen számok tulajdonosai ugyanakkor 2019.09.25-én SMS értesítést kaptak arról, hogy a kedvezményes csomagjuk megszűnik. Ezt követően 30 nap áll rendelkezésükre, hogy két lehetőség közül válasszanak:

 

- egyházi tisztségüket igazolva szerződést köthetnek a már említett, kedvezményes tarifájú csomagra az Egyházi Ügyfélszolgálati Központnál, vagy

 

- a flottából kilépve, szabadon választhatnak a magyarországi mobiltelefon-szolgáltatók lakossági ajánlatai közül.

 

Amennyiben kérdésük, kérésük van, kérem, vegyék fel a kapcsolatot az Egyházi Ügyfélszolgálati Központ munkatársaival az info@refomobil.hu e-mail címen.

 

Gér András

MRE, Zsinati Tanácsos


tovább

Diákokból szolgatársak - Sikeresen vizsgáztak a leendő lelkipásztorok

Imre Enikő / 2019-09-27 13:06:12

„Nem is csak a tudásunkról adtunk számot, hanem valamilyen formában a lelkületünkről is." Harmincheten tettek sikeres lelkészképesítő vizsgát idén egyházunkban szeptember 17-18-án. A keddi és szerdai megmérettetésen részt vevőket arról kérdeztük, mi indította őket erre a pályára, mitől más ez az utolsó vizsga, mint a többi és hogyan képzelik el szolgálatukat lelkipásztorként.

 

 

A teljes cikk a tovább mögött olvasható.

tovább

Beszámoló a székesfehérvári gyülekezet családos táboráról.

Imre Enikő / 2019-09-20 14:33:30

„... a mi alkalmasságunk Istentől van..."


Beszámoló a Székesfehérvári Gyülekezet családos táboráról.


A beszámoló a tovább mögött olvasható.


tovább

BÁRKA est lesz október 26-án Székesfehérváron

Imre Enikő / 2019-09-20 14:23:20

Részletek a tovább mögött. tovább