Mezőföldi Református Egyházmegye

A lelkipásztori egzisztencia problémái - egyházkerületi lelkésztovábbképzés

2018-09-13 21:02:27 / Polgár Tibor

 

Ebben az esztendőben is megtartjuk lelkésztovábbképző tanfolyamunkat a Dunántúli Református Egyházkerület és a Pápai Református Teológiai Akadémia szervezésében a Balatonfüredi Siloám Otthonban (Balatonfüred, Honvéd u. 6-8.), amelyre szeptember 27 - szeptember 29. között kerül sor a „Lelkipásztori egzisztencia problémái“ címmel a mellékelt programtervezet szerint.

 

Ebben az évben is csak az interneten keresztül lehet jelentkezni a továbbképzésre. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, melyet megtalálnak az egyházkerület honlapján az aktualitások menüben illetve ide kattintva is kitölthetnek: https://goo.gl/forms/1qJNJwTgRk89Tug93

 

Az űrlapon szereplő kérdések egyértelműek, a rájuk adott válaszok a szervezést illetve a továbbképzésen megszerzendő kredit pontok regisztrálását teszik könnyebbé. Az űrlap kitöltését követően a “Küldés” gombra kell kattintani.

 

Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon!

 

Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz 24 kreditet kap, az egyes előadások és bibliatanulmányok 3-3 kreditet érnek.

 

A konferencia teljes költségéből szolgatársunkra háruló regisztrációs díjat 5.000 Ft-ot, legyen szíves átutalni a Dunántúli Református Egyházkerület bankszámlaszámára: OTP Bank 11748007-20902492.

 

Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”. A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint hogy igénybe vesz-e szállást vagy étkezést.

 

A helyek korlátozott száma miatt a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben szeptember 25-én déli 12 óráig tudjuk elfogadni. Előnyt élveznek azok, akik a konferencia teljes időtartamára jelentkeznek.

 

 

Forrás: www.refdunantul.hu

Csatolt dokumentumok
Lelkésztovábbképzés programja ( 13.8 KB )