Pálóczi Horváth Ádám Református Alapfokú Művészeti Iskola

XIII. "Pálóczi Kupa" - 2024. május 11.

2024-05-22 15:06:00 / Kerekesné Pytel Anna

2024. május 11-én került megrendezésre Csurgón a XIII. "Pálóczi Kupa" Tanulmányi Tánciskolás Táncverseny, melynek a Csurgói Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola adott otthont.

A versenyt az alapfokú művészeti iskolákban tanuló társastánc tagozatos diákoknak írjuk ki évente egyszer.

Az idei évben összesen 213 gyermek mérte össze tudását kezdő és haladó szinten gyerek, junior és ifjúsági kategóriában (standard és latin táncok), kűrrel (szóló, duó, trió) és formációval is bemutatkoztak.

Érkeztek táncosok a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolából, a szigetvári Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskolából, a kaposmérői Mikrokozmosz Református Alapfokú Művészeti Iskolából, a kaposvári NDC DANCEstudio-ból, a szombathelyi Savaria TSE-ből, a szentesi Szilver Alapfokú Művészeti Iskolából és iskolánkból.

A nap végén kiosztásra került 57 arany minősítés, 38 ezüst minősítés és 5 bronz minősítés, ezenfelül I. helyet szerzett tizennégy , II. helyet tizennégy és III. helyet kilenc versenyző szóló / páros versenyben, kűr és formáció számban.

Pontozó bírók: Dr. Monostori Veronika, Horváth Dávid és Kaszás Levente

Számláló: Karf Olga

Közönségdíjban részesült a nézők leadott szavazatai alapján a 63. rajtszámmal versenyző Soós Lili („Legszimpatikusabb”), a 38. rajtszámmal versenyző Bujbáczi Benett – Flach Zsófia Sára páros („Legszimpatikusabb pár”), Olvasó Sarolta előadásában a Never Enough („Legjobb kűr”) és a Pretty Birds („Legjobb formáció”).

Köszönjük támogatóinknak (Csurgó Város Önkormányzata; Sportcsarnok Kft.; Csurgói Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola) valamint a verseny szervezésében és lebonyolításában résztvevőknek, hogy munkájukkal hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

Képeket készítette: Patus Zsolt

 

További képek a lenti linken:

Galéria

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17