A Rédei Református Egyházközség Honlapja

Istentiszteleti hirdetések 2017. március 26.

2017-03-27 16:28:01 / Barta Zsolt

Ma délután 2 órakor tartunk istentiszteletet.

 

Ma este 7 órakor filmklub lesz a gyülekezeti teremben: A fivér c. orosz film kerül levetítésre.

 

Hétfőn 5 órakor imaóra lesz a gyülekezeti teremben.

 

Jövő vasárnap délelőtt 10 órakor lesz úrvacsorás istentisztelet és gyermek istentisztelet. Előtte pedig konfirmációi előkészítőt tartunk.

Jövő vasárnap du. 2 órakor is tartunk istentiszteletet.

 

Jövő vasárnap vizsga-istentiszteleten vesz részt Dr. Barta Zsolt Papkeszin, így itthon Barta Lívia tiszteletes asszony hirdeti Isten igéjét.

 

 

Adakozás:

 

Ravasz Lajos halálának 1. évfordulójára emlékezve édesanyja, testvére és családja Isten dicsőségére 10 000 forintot adományozott. Isten minden sebeket bekötöző vigasztalását hirdetjük az emlékező családnak: "Isten a mi oltalmunk, mindig biztos segítség a nyomorúságban. Azért nem félünk, ha megindul is a föld és hegyek omlanak a tenger mélyébe."

 

Volf István halálának 5. évfordulójára emlékezve családja Isten dicsőségére 5 000 forintot adományozott. Isten igéjével hirdetünk vigasztalást az emlékező családnak: "Mert én tudom, hogy az én megváltóm él, és utoljára megáll a por fölött, s ha ez a bőröm lefoszlik is, testemben látom meg az Istent. Saját magam látom meg őt, tulajdon szemeim látják meg, nem más, bár veséim is megemésztetnek."

 

Megváltozott az egyházközség számlaszáma: kis cetlin elvihető a kijáratnál.