Tatai Református Egyházmegye

Reformáció-Konfirmáció Dadon

2020-11-20 11:57:06 / Nagy Attila

Isten iránti hálával és örömmel a szívünkben gyülekeztünk össze 2020. október 31-én szombat délelőtt a dadi református templomban, amely kettős ünnep lehetett gyülekezetünk életében. Egyrészt ünnepeltük a reformációt, amelyen felelevenítettük a fél évszázaddal ezelőtti események nagy reformátorait, akik a Szentírás alapjaihoz vezették vissza a kor Krisztust igaz szívből keresőit. Másrészt megtarthattuk a tavaszi pandémia helyzete miatt elmaradt konfirmációt.

Két fiatal vallotta meg Isten és a gyülekezet előtt hitét: Nemes Zsófia Anna és Rokosz Eszter. Isten áldja meg vallástételüket, és segítse őket továbbra is az Úrban való megerősödésben!

 

 


Ugyanezen az alkalmon köszönthettük azokat a korábban konfirmált és ezáltal kerek évfordulós jubiláló testvéreket, akik elfogadták meghívásunkat és eljöttek, hogy együtt adjunk hálást Isten megtartó kegyelméért. A legidősebb jubiláló Illés Dánielné, Baranyai Ida testvérünk volt, akit személyesen is tudtunk a templomban köszönteni. 70 éve konfirmált. Isten áldja meg továbbra is valamennyi ünnepelt életét!

Kovács Tamás lelkipásztor