Veszprémi Református Egyházmegye

Aktualitások - Rövid hírek

Főoldal / Rövid hírek

Gyülekezeti nap virágvasárnap ünnepén Veszprémben

Szerkesztő / 2014-04-10 23:52:49

Április 13-án, Virágvasárnapon gyülekezeti napot tart a veszprémi új templomi gyülekezet. A részletes program Programok rovatunkban olvasható!

tovább

Összefoglaló a honlapot érintő változásokról

Szerkesztő / 2014-04-02 18:55:18

Kedves Olvasóink!

Honlapunk „hívójele" http://www.refdunantul.hu/lap/veszpremiem. Ez azt jelenti, hogy aki a dunántúli honlapból indul el (refdunantul.hu), válassza ki az Egyházmegyék menüben a Veszprémi egyházmegyét és ott megtalálja honlapunk elérési helyét, (http://www.refdunantul.hu/lap/veszpremiem), amire csak rá kell kattintani.

tovább

Elkészült az archívum

Szerkesztő / 2014-04-01 20:16:38

Kedves Olvasóink!

A honlap átalakítása, az arculat megváltoztatása és a menürendszer módosítása azzal a kellemetlenséggel járt, hogy az elmúlt 5 év írásai átmenetileg kikerültek a látható tartalmak közül.

Az átalakítás a mai nap jutott el abba a fázisba, hogy elkészült az Archívum menüpont, melyben az elmúlt 5 év anyagát tekintheti meg minden érdeklődő.

Az elmúlt évek képei továbbra is a Galériában érhetők el, a 2009-2013 almenüpont alatt.

A Szerkesztők.

tovább

Honlapunk átalakul

Szerkesztő / 2014-03-22 21:45:58

Kedves Olvasóink!

A Veszprémi Egyházmegye honlapjának felfrissítése a hatékonyabb szolgáltatás elérése céljából megkezdődött. Ez a munkafolyamat jár majd együtt némi kényelmetlenséggel.  A veszprémi egyházmegyei weboldalt rendszeresen látogatók közül bizonyára sokan mentették el a címet könyvjelzőik, kedvenc linkjeik közé.

A szerkesztési változtatások miatt előfordulhat, hogy amikor az elmentett linkre kattintanak, a régen megszokott „Aktualitások - A Veszprémi Református Egyházmegye hírcsokra", vagy esetleg egyéb megszűnt aloldalakra érkeznek, amelyek most az átalakítás miatt teljesen üresek.

Ha ezt tapasztalják, akkor kérjük, töröljék a régi hivatkozást könyvjelzőik közül, majd kattintsanak az alábbi linkre, és ha kívánják, mentsék el az oldalt újra:

http://www.refdunantul.hu/lap/veszpremiem

Együttműködésüket köszönjük!

A Szerkesztők.

tovább