Hírek a hírekben

Adminisztrátor, 2009-09-03 18:22:22

Aki begépeli böngészője címsorába kerületünk honlapjának címét - ahogy tette ezt Ön is - egyből az aktuális hírekkel, nemrégiben történt eseményekről készült beszámolókkal találja szembe magát. Azonban nemcsak azok a hírek fontosak, amelyek "kiemelt" hírek, azaz nagyobb betűtípussal vannak szedve. Érdemes lejjebb görgetni!

"További híreink" alatt azokat a híreket olvashatja, amelyek nemrég még ki voltak emelve, de az újabb hírek beérkezése miatt ide kerültek. Ha rákattint a menüpont nevére (további híreink), akkor nem csak azt a néhány hírt láthatja, amelyek éppen a főoldalon vannak, hanem a régebbieket is elolvashatja. A "Programajánló" menüpont címe magáért beszél. A kerültben tervezett fontos eseményekről, tanfolyamokról értesülhet a honlap ezen részén. A "Pályázatok" rovatban állásajánlatok is, és a gyülekezetek számára érdekes pályázatokról értesülhet. Az "Aloldalakról" címszó alatt, az oldalhoz kapcsolódó egyházmegyei és gyülekezeti honlapok híreit olvashatja. A "Sajtófigyelőben" az internetes újságok dunántúli reformátussággal kapcsolatos cikkei olvashatók. A honlap alján az Európa Rádió, valamint társoldalaink híreit olvashatják.
Szeretnénk még valamire felhívni a figyelmüket: Ha a főoldal bal sávjában az Aktuális menüpontra kattint, előjönnek a hír kategóriák. Amikor ezek egyikét megnyitja a jobb felső részen ezt a feliratot látja:

Erre klikkelve - ha már regisztrált az oldalon - Ön is beküldhet hírt! De email-en keresztül is beküldhet hírt, beszámolót, meghívót, ha elküldi (akár képpel együtt) a refdunantul@gmail.com email címre.  Kérjük adjon hírt arról, hogy mi történik Önöknél, hiszen ennek a honlapnak lehetősége és célja, hogy minél többet tudjunk egymásról, hogy egymás hite által épülhessünk!


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. November 13., Wednesday,
Szilvia napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 7642
Összesen 2009. június 2. óta : 17718391

Ige Mellett

(13) „Jött valaki az ég felhőin…” (Dániel 7,1–14)

– Dániel látomásában rémséges vadállatok tűnnek fel, egyik felfalja a másikat. Igazi vadállatok ezek a korabeli, egymást követő birodalmak: a babiloni... tovább

REPOSZT

Véres olaj

 24 éve végezték ki Ken-Sawo Wiva nigériai írót, valamint kilenc ogoni törzsbeli társát, akik a Shell olajkitermelése ellen tiltakoztak, mert az elszennyezte földjüket a Niger-deltában ...
... Tovább

Dokumentumtár

A hetedik napon

Formátum:.docx
Méret: 14.1 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

laudaciongy

Formátum:.mp3,
Méret: 5.5 MB

Németh Gyula laudációja. Laudál: Kuti Géza

Hanganyag letöltése