Videótár honlapunkon

Adminisztrátor, 2009-09-10 08:26:28

Ha a bal oldalon látható Videótár feliratú “lapostévére” kattint  Kedves Látogatónk, akkor azonnal betekinthet méditárunkba, ahol kedvére válogathat az egyre bővülő kínálatból. A kínálat egyelőre nem túl nagy, de óriási lehetőséget hordoz.

Jó lenne mindenütt ott lenni személyesen a refdunantul.hu  video szerkesztőjének, de tudjuk, óriási területen élnek gyülekezeteink és intézményeink. A nagyobb, kerületi szintű eseményeken természetesen ott leszünk és készítünk videó riportokat. Legközelebb az Egyházkerületi Közgyűlésen készítünk riportokat.

Küldjön egy képet, vagy egy rövid videót!

Manapság egyre többünknek, elsősorban a fiatalabb generáció tagjainak a zsebében ott lapul a mobiltelefon, amely szerencsés esetben rendelkezik jó és jobb minőségű fotó és videókamerával. Van persze digitális fényképezőgépünk is, de ezt nem mindig visszük magunkkal, de a mobil állandó társunk az úton. Annak a bölcsességnek a jegyében, amely szerint egy kép többet ér mint ezer szó, szívesen ajánljuk a megmutatkozás lehetőségét olvasóinknak. Magam is megtapasztaltam, milyen nagy élmény végignézni a refdunantul.hu  képgalériáit, amelyekben a “Nyakkendő nélkül” úti élményeit illusztrálják.

Nézzék hát át digitális kamerájuk, mobiljuk, számítógépük képkönyvtárát és válasszák ki azokat az egyházi élethez kapcsolódó képeket, amelyeket a legjobbnak gondolnak és néhány soros magyarázattal, képaláírásokkal küldjék el a honlap főoldalán található "Küldjön egy fotót" szolgáltatással vagy küldjék el nekünk emailben. Ha nagyobb a küldemény mérete és a levelezőrendszer visszautasítja, akkor vegye fel a kapcsolatot a honlap adminisztrátorával.

Ha ez a kép és video beküldés nem járható út valamilyen okból, de szeretnének a refdunantul.hu adta lehetőségekkel élni, akkor várjuk kéréseiket, javaslataikat emailben.  Dusicza Ferenc,


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 26., Friday,
Ervin napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 1157
Összesen 2009. június 2. óta : 40277769