A pápai refisek a Határtalanul pályázat segítségével együtt ünnepelhettek március 15-én a kolozsvári refis diákokkal Erdélyben

Gránásiné Bácsi Tünde, 2016-04-05 17:29:40

„Álljatok ki az utakra, és nézzetek szét, kérdezősködjetek az ősi ösvények után…” (Jer. 6,16) Iskolánk tizenegyedikes diákjai közül negyvenen a Határtalanul program keretében Erdélybe utaztak, ahol megtapasztalhatták a határontúli testvéreink vendégszeretetét, leckét vehettek magyarságból és nem utolsó sorban gyönyörű helyekre is eljuthattak. 

A kirándulás és találkozás Kernyáné Návai Anita osztályfőnök munkája eredményeképpen valósulhatott meg, aki a pályázat sikeres megírása után megszervezte mindezt.

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája áprilisban visszavárja a Kolozsvári Református Kollégium diákjait Pápára.

Fekete Pál Péter igazgatóhelyettes úr kísérőként segített és az itthoniakat naponta tudósította fényképeivel. Az alábbiakban ezekből láthatnak néhányat.

Mátyás király szobra előtt Kolozsváron

Mátyás király szülőháza

A pápaiak műsora

Matematika tanárnőjük kérésére egykori almamáterének falánál a matematika-fizika szakosok Pitagórasz tételét szavalták fennhangon



Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. May 03., Friday,
Tímea , Irma napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 4901
Összesen 2009. június 2. óta : 40384096