"Hitvalló életünk és a II. Helvét hitvallás“ - Lelkésztovábbképző tanfolyam

, 2019-09-05 09:37:47

A Pápai Református Teológiai Akadémia ad otthont a „Hitvalló életünk és a II. Helvét hitvallás“ című lelkésztovábbképző tanfolyamnak, amelyre 2019. szeptember 26 - szeptember 28. között kerül sor. Részletek a tovább mögött.

A lelkésztovábbképzésre online lehet jelentkezni. A jelentkezéshez egy űrlapot kell kitölteni, melyet megtalálnak az egyházkerület honlapján az aktualitások menüben illetve ide kattintva is kitölthetnek.  Az űrlapon szereplő kérdések egyértelműek, a rájuk adott válaszok a szervezést illetve a továbbképzésen megszerzendő kredit pontok regisztrálását teszik könnyebbé. Az űrlap kitöltését követően a “Küldés” gombra kell kattintani.

Jelentkezési laphttps://forms.gle/RtauBJYt3o3o7fEF8

Fontos, hogy azok is regisztráljanak az előadásokra, akik csak egy-egy előadásra tudnak eljönni, mert a megszerzett pontokat csak annak tudjuk érvényesíteni, aki az internetes űrlapon előre jelzi részvételét az előadásokon! Aki a tanfolyam teljes egészén részt vesz 21 kreditet kap, az egyes előadások és bibliatanulmányok 3-3 kreditet érnek. Szálláslehetőséget a Pápai Református Teológiai Akadémia kollégiumában tudunk biztosítani.

A konferencia teljes költségéből a Dunántúli Református Egyházkerületnem szolgáló lelkipásztoroknak 5.000,-Ft regisztrációs díjat kell átutalni a Dunántúli Református Egyházkerület bankszámlaszámára: OTP Bank 11748007-20902492 Kérjük, a közleményben tüntesse fel nevét és azt, hogy „lelkésztovábbképzés”.

A regisztrációs díjat minden jelentkezőnek be kell fizetnie, függetlenül attól, hogy hány előadáson vesz részt, valamint hogy igénybe vesz-e szállást vagy étkezést.  

A helyek korlátozott száma miatt, a jelentkezéseket jelentkezési sorrendben, 2019. szeptember 19-én, déli 12 óráig tudjuk elfogadni. Előnyt élveznek azok, akik a konferencia teljes időtartamára jelentkeznek.




Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 2972
Összesen 2009. június 2. óta : 39856729