Tisztító- és fertőtlenítőszer csomagok a dunántúli gyülekezeteknek

, 2020-03-25 11:08:01

Nagytiszteletű Lelkipásztor Úr! Nagytiszteletű Lelkipásztor Asszony! Kedves Szolgatársaink!

Amint korábbi levelünkben jeleztük a Mezőörsi Református Egyházközség  200 darab, egyenként 63.500.-Ft összegű tisztító- és fertőtlenítőszer csomagot ajánlott fel a dunántúli református gyülekezetek és intézmények részére. A csomag vízszintes és függőleges felületen is használható fertőtlenítőszert, valamint kézfertőtlenítőt tartalmaz.

Hálásan köszönjük a gyülekezet lelkipásztorának Szőke Barnabás nagytiszteletű úrnak, lelkészi hivatal munkatársainak, Tóth Károly gondnok úrnak, a, a gyülekezet presbitériumának és egész közösségének, hogy Krisztusi lelkülettel gondolnak egyházkerületünk gyülekezeteire és intézményeire és szolgálatukban megélik az ige valóságát: "Egymás terhét hordozzátok, és így töltsétek be Krisztus törvényét." (Galata 6:2)

A csomagokra eddig 72 gyülekezet és intézmény jelentkezett. A„készlet erejéig" még  jelentkezhetnek gyülekezetek és református intézmények Szőke Barnabás nagytiszteletű úrnál, +36 30 631 9819 telefonszámon, vagy a barnabas.szoke@gmail.com e-mail címen.

Megköszönve az adományokat, imádságban hordozva gyülekezeteinket, intézményeinket, életükre és szolgálatukra Isten áldását kérem.

„Erősek vagyunk az Isten kezében!” (2Korinthus 10,4)

Testvéri köszöntéssel,

Steinbach József püspök


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 4579
Összesen 2009. június 2. óta : 39858336