„Mert nálad van az élet forrása!”

Márton Gergely, 2024-01-16 11:40:59

A 36. Zsoltár üzenete adja az idei REND fő témáját: ÉLNI JÓ! A 2024. június 21–23. között Tatán megrendezésre kerülő Református Egyházi Napok Dunántúl szervezése a célegyenesbe érkezett. A szervezőbizottság január 16-án tartotta idei első ülését.

Az Úr kegyelméből a 10. REND fesztiválra készülünk, amely a kezdetek óta nemcsak a dunántúli, hanem a Kárpát-medencei reformátusság hitbeli és lelki összetartozásának megjelenítésévé, „demonstrálásává” ért, s a fesztiválokhoz méltó nyitottsággal vár minden keresztyént és minden érdeklődőt. Ahogy nőtt a fesztivál, úgy gyarapodott az előkészítő munka terhe is. Az egyházkerület vezetése és szervező bizottsága végzi ezt a nagy feladatot, elsősorban a fesztivál nyitottsága ellenére is nélkülözhetetlen egyháziasságának és lelkiségének biztosítása miatt.

A bizottság szinte az előző REND végeztével megkezdte a munkát. Az időpont közeledtével egyre sűrűbben ülnek össze, jelenleg kéthetente találkoznak.

Szervezőbizottság: Farkas Gergely elnökségi tanácsos, Gerecsei Zsolt a Tatai Református Egyházmegye esperese, Steinbach József püspök, Máté László egyházkerületi főjegyző, Dr. Nemes Pál egyházkerületi főgondnok, Márkus Mihály a Pápai Református Egyházmegye esperese

A január 16-i ülésen véglegesítették a programot. Megkezdődik a technikai lebonyolítást végző céggel az egyeztetés, a szálláslehetőségek felmérése.

A véglegesített programokról húsvét, pünkösd táján részletes tájékoztatás adunk a kerület kommunikációs felületein, szórólapokon, plakátokon.

Szeretettel kérjük, hogy gyülekezeteinkből, intézményeinkből minél többen vegyünk részt a REND programjain és hívogassunk másokat is.
Legyünk együtt minél többen 2024. június 21-23 között Tatán a Református Egyházi Napok Dunántúl, REND fesztiválon.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. April 28., Sunday,
Valéria napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 6187
Összesen 2009. június 2. óta : 40321284