Keresztyén Kávéház Csákberényben

Adminisztrátor, 2009-09-24 07:48:40

Szeptember 25-én ismét Keresztyén Kávéház lesz Csákberényben. A múlt hónap végén már hírt adtunk egy ilyen alkalomról, amely - szintén a Mezőföldi Egyházmegyéhez tartozó - Sáregresen volt.

A sáregresi alkalomról videofelvétel is készült, amelyet a  képre kattintva tekinthet meg! A szervezők erre a péntekre is szeretettel várnak mindenkit, a Kávéház fél 6-kor (este) nyit Csákberényben.  További információ a Mezőföldi Egyházmegye honlapján található, az előző kávéházról szóló szöveges beszámoló az alábbi linkre kattintva olvasható el.

Kapcsolódó link:http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/156/Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. November 22., Friday,
Cecília napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 2351
Összesen 2009. június 2. óta : 17798611

Ige Mellett

(3) „…igazságra vezettek…” (Dániel 12,1–4)

– Áldott bizonyságtétel ez az Ószövetségben az örök életről. Olyan ez a néhány igevers, mint napfelkelte a halál árnyékának völgyében (Lukács 1,78), á... tovább

REPOSZT

Föl-földobott kő

Szabó Péter nyolc évet élt Angliában, nyolc éve van itthon. Mindig is külföldre vágyott, nézte az MTV-t, hogy megtanuljon angolul. Először bébiszitter volt, majd jöttek ...
... Tovább

Dokumentumtár

Kinek az életét éled?

Formátum:.doc
Méret: 24.5 KB

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Koncert előtt...

Formátum:.mp3,
Méret: 1.5 MB

A REND 2010 szombat esti prograjában Ákos koncert volt a Pápai Sportcsarnokban. Steinbach József felvezetőjét és Ákos válaszát hallgathatják meg.

Hanganyag letöltése