Szent Efrém Férfikar koncertje a pápai Ótemplomban

DTRE Kommunikációs Szolgálat, 2024-10-16 07:59:37

Szeretettel várunk minden kedves zenekedvelő érdeklődőt október 26-án, szombaton 18 órakor a pápai Ótemplomba, a Musica Pannonia Reformata koncertsorozatunk harmadik és egyben évadzáró koncertjére. Jegyek a múzeum recepcióján és a jegymester.hu felületén válthatók.

Az idei esztendő Musica Pannonica Reformata koncertsorozatát a népszerű Szent Efrém Férfikar zárja 2024. október 26-án, szombaton, amely a különleges templomtérben igazi zenei kuriózumnak ígérkezik.

A Szent Efrém Férfikar egy budapesti énekegyüttes, amely több mint húsz éve aktív résztvevője a magyar és nemzetközi koncertéletnek. A nyolctagú acapella formációt a számtalan stílust és korszakot átölelő repertoárja teszi igazán különlegessé. Lenyűgöző és látványos élő koncertjeiknek köszönhetően igazi közönségkedvencekké váltak: legyen szó popzenéről, bizánci himnuszokról vagy akár klasszikus művekről, minden előadásuk emlékezetes élményt nyújt. A Magyar Örökség díjas együttesnek eddig 16 lemeze jelent meg.

Kapcsolódó link:https://www.pannoniareformata.hu/hirek/aktualitasok/aktualis-rendezvenyek/Szent-Efrem-Ferfikar-koncertje-a-papai-Otemplomban-1003



Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. October 16., Wednesday,
Gál napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 10271
Összesen 2009. június 2. óta : 43027171