Új email címek a Püspöki Hivatalban

Adminisztrátor, 2009-10-08 07:43:02

Tisztelettel értesítjük a testvéreket, hogy október 1-jétől új email címen érhetik el a Püspöki Hivatalt. Az új cím mellett természetesen a régi is működik még ebben az évben.

Az új címet nem csak a kerület honlapjával együtt járó "internetes profilváltás" tette szükségessé, hanem azon új lehetőségek kiaknázása is, melyet a hivatalban működő újonnan beüzemelt levelező rendszer nyújt. Ez az új levelező rendszer lehetővé teszi azt is, hogy a különböző feladatköröknek megfelelően személyes üzenetet lehessen küldeni az illetékes hivatali munkatársaknak.  Ezért e helyütt közöljük, hogy már most egyes konkrét ügyekben kihez és milyen e-mail címen lehet fordulni. Az új email címeket az alábbi limkre kattintva érheti el:

Kapcsolódó link:http://www.refdunantul.hu/cikk/mutat/puspoki-hivatal/Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. November 12., Tuesday,
Jónás , Renátó napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 3179
Összesen 2009. június 2. óta : 17704141

Ige Mellett

(21) „…meg tudott-e menteni az oroszlánoktól?” (Dániel 6,19–29)

– Biztos halál várt Dánielre az oroszlánok vermében. Dániel ügye esélytelen, helyzete teljesen reménytelen. Ennek szimbolikus kifejezéseként az oroszl... tovább

REPOSZT

Minimalizmus?

Letisztult formák, hófehér falak, hatalmas terek és rendezettség a lakásokban, jól kombinálható, egyszerű, modern és kifinomult szettek a gardróbszekrényben. A minimalista stílusjegyek divatossá váltak, de ...
... Tovább

Dokumentumtár

NL110207

Formátum:.doc
Méret: 35.0 KB

Nagy Lajos hétkezdő meditácója a Veszprémi Kórház Belgyógyászati Centrumában. 2011.02.07.

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

Az Isten-kérdés és a világvallások.

Formátum:.mp3,
Méret: 53.8 MB

Gyöngyösi Csilla előadása  Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2015. szeptember 19-én.

Hanganyag letöltése