Sajtóelőadói találkozó a Kálvin Kiadóban

Adminisztrátor, 2009-10-16 07:33:49

A Kálvin Kiadó székházába várta találkozóra szeptember 30-án Galsi Árpád a Kiadó igazgatója egyházunk sajtóelőadóit. A dunántúli egyházkerületből Köntös László főjegyző mellett három egyházmegye sajtóelőadója is jelen volt.

A megbeszélés fő témája az volt, hogy miként lehet hatékonyan lehet eljuttatni a könyvet az olvasóhoz. A Kiadó munkatársai ehhez kérték az előadók segítségét: hirdessék, ajánlják a Kiadó könyveit a lelkipásztoroknak és gyülekezeti tagoknak egyaránt. Felkínálták a sajtónapok, könyvvásárok lehetőségét, és kérték az előadóktól, hogy a felmerülő igényekről tájékoztassák a Kiadót, hiszen csak így találkozhat szerencsésen a “kereslet” és a “kínálat”. A résztvevők már ott helyben is több javaslattal éltek. A találkozás végére megfogalmazódott annak szükségessége, hogy a kapcsolattartás a Kiadó és az előadók között ne pusztán az évenkénti egyszeri találkozóból álljon, hanem egy létrehozandó levelezőlistán keresztül bármikor kapcsolatba tudjanak lépni egymással. Kérjük az olvasni szeretőket, hogy a Kálvin Kiadó felé megfogalmazódó javaslataikat, igényeiket jelezzék az egyházmegyei sajtóelőadók felé, akiknek elérhetőségét honlapunkon megtalálhatják.

Kapcsolódó link:http://www.kalvinkiado.hu/Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2019. November 13., Wednesday,
Szilvia napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 21
Összesen 2009. június 2. óta : 17710770

Ige Mellett

(21) „…meg tudott-e menteni az oroszlánoktól?” (Dániel 6,19–29)

– Biztos halál várt Dánielre az oroszlánok vermében. Dániel ügye esélytelen, helyzete teljesen reménytelen. Ennek szimbolikus kifejezéseként az oroszl... tovább

REPOSZT

Minimalizmus?

Letisztult formák, hófehér falak, hatalmas terek és rendezettség a lakásokban, jól kombinálható, egyszerű, modern és kifinomult szettek a gardróbszekrényben. A minimalista stílusjegyek divatossá váltak, de ...
... Tovább

Dokumentumtár

Kinek prédikálunk? Az igehirdető és gyülekezete

Formátum:.pptx
Méret: 137.4 KB

Steinbach József előadása a Dunántúli Református Akadémián, a Pápai Református Teológiai Akadémia dísztermében, 2016. február 27-én.

[ Saját anyagok feltöltése ] Dokumentum letöltése

Hangtár

nyitoit

Formátum:.mp3,
Méret: 14.3 MB

Nyitó istentisztelet, Imre Bálint esperes

Hanganyag letöltése