Kommunikáció, ősmagyar, feminizmus, református...

Adminisztrátor, 2009-11-10 08:53:08

Ahol ezek a szavak, illetve sokkal inkább ezek a témák találkoznak, az a honlapunkon megtalálható publicisztika rovat, avagy a Dunántúli Református Közélet blog. Valamivel több, mint két hete indítottuk el és már azóta is számos írás érkezett a blogra.

Jakab-Köves Gyopárka, ifj. Kuti József, Steinbach József publicisztikái is olvashatók a blogon, melyekhez megjegyzést is fűzhetnek az olvasók, illetve ők maguk is írhatnak publicisztikát, amelyet a már ismert email címre lehet elküldeni.

Ismét szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Digitális Kollégiumot, ahonnan többek között igehirdetéseket, előadásokat, tanulmányokat lehet letölteni és elolvasni. Külön is szeretnénk megemlíteni Kamarás István professzor "A szomszéd rétje, avagy lelkipásztorkodás a református egyházközségekben" című izgalmas tanulmányát, melyet áldott emlékezetű Lukáts Andrásnak és feleségének Lukátsné Orovicz Piroskának ajánlott.
Éljünk a mind a publicisztika blog, mind a Digitális Kollégium kínálta lehetőségekkel, akár úgy, hogy kíváncsiak vagyunk mások véleményére, gondolataira, akár úgy,hogy mi magunk is megosztjuk másokkal véleményünket, gondolatainkat.


Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 4131
Összesen 2009. június 2. óta : 39857888