"Pályázni szeretnék - de ki segít benne?"

Adminisztrátor, 2009-11-27 07:39:00

Tudjuk, hogy milyen nagy szerepe van a pályázatoknak egyházunk életében, de azt is tudjuk, hogy sokszor nem könnyű egy-egy pályázatot észrevenni, és embert próbáló feladat elkészíteni. Egyházkerületünk vezetősége megállapodást kötött egy pályázatfigyelésre, pályázati tanácsadásra és pályázatírásra szakosodott társasággal, amely egy aloldalon keresztül rendszeresen közzéteszi honlapunkon az aktuális pályázati lehetőségeket, és a pályázatokkal kapcsolatos legszükségesebb tudnivalókat.

A társaság a püspöki hivataltól belső használatra kapott e-mail listák segítségével egyenként is tájékoztatja egyházközségeinket és intézményeinket az időszerű pályázati lehetőségekről. A honlapon közölt elérhetőségek valamelyikén a társaság alkalmazottaival ki-ki felveheti a kapcsolatot, hogy az őt érdeklő pályázatról részletes információkhoz juthasson.
A társaság vállalja pályázatok elkészítését is, a pályázatot beadni kívánó egyházközséggel, illetve intézménnyel kötött külön megállapodás alapján.
Szeretettel kérjük és biztatjuk egyházkerületünk gyülekezeteit és intézményeit, hogy éljenek ezzel az új, és sok hasznot hozható új lehetőséggel.


6 kategóriába soroltuk az aktuális pályázati kiírásokat.

1. Fejlesztési pályázatok: minden olyan lehetőségre itt lehet rátalálni, amely épületek (intézmények, templomok, parókiák), illetve valamely szolgáltatás (szociális, oktatási, kulturális) fejlesztését célozza.

2. Művészeti pályázatok: válogatás az irodalmi, zenei, rajz- és egyéb művészi alkotást, illetve alkotót érintő lehetőségek közül. Jellegéből fakadóan sok a gyerekeknek szóló kiírás!

3. Pályázatok tanároknak, diákoknak: olyan kiírások kaptak helyet ebben a kategóriában, melyeket kifejezetten iskoláskorú gyerekeknek, illetve tanáraiknak jelentetnek meg.

4. Pályázatok lelkészi állásra: Megüresedett lelkipásztori álláshelyekre meghirdetett pályázatok

5. Állásajánlatok: egyházi intézmények ajánlatait térképezhetjük fel ezen a fórumon.

6. Egyéb pályázatok: minden további – máshová nem sorolható – lehetőség itt lesz fellelhető.

Ízelítő a „legjobb” kiírásokból:
-    épületek fűtés-, villamoshálózatának korszerűsítése, nyílászárók cseréje, utólagos, külső hőszigetelés kivitelezése
-    történelmi örökségmegőrzés, rekonstrukció
-    szálláshelyfejlesztés
-    iskolai egészségnevelő program összeállítása és szervezése
-    fotópályázatok
-    rajzpályázatok
-    pedagógus- továbbképzések
Elérhetőségek: Ann-Tony Kft. Kaposvár
egyhazipalyazatok@gmail.com
Tel:     0620/9936-511 Záborszky Aliz
0630/688-3114 Királyné Bellai Veronika

Kapcsolódó link:http://www.refdunantul.hu/lap/palyazat/



Vélemények, hozzászólások

A hírhez még nem érkezett hozzászólás. Hozzászólok.

2024. March 28., Thursday,
Gedeon , Johanna napja van.

Látogatóink száma a mai napon: 3837
Összesen 2009. június 2. óta : 39857594